Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Digues la teva en el procés participatiu sobre el comerç de Tordera

En el marc del procés estratègic de valoració i anàlisi del comerç de Tordera volem que tots els veïns i veïnes reflexioni d'una manera compartida sobre el desenvolupament del present i futur en aquest àmbit del nostre municipi.

En aquest context, aquest procés participatiu està associat amb un objectiu d'obtenir un document estratègic i un pla d'accions que ens ajudi a millorar el teixit comercial del municipi. D'altra banda, és una oportunitat per identificar idees i propostes per fer front als problemes i reptes definits al diagnòstic.

Constitueix, a més, un mètode de treball i un procés per a tots els actors, públics i privats, que intervenen a Tordera i que busquen un desenvolupament equitatiu, just i sostenible, des dels diferents camps d'actuació.

Gràcies a les vostres aportacions, s'aconseguirà que es pugui donar una resposta real i s'elabori amb un criteri i una línia de treball que s'uneixi amb les expectatives de la ciutadania.

S'ha tancat el formulari

El formulari està tancat i no es pot respondre.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir